fbpx

Lees het laatste nieuws

We proberen onze nieuwspagina zo vaak mogelijk te updaten. Ontdek de laatste nieuwe vastgoed-trends of wetgevingen en andere gerelateerde berichten.

Je huis vlot verkopen Dat doe je met deze 4 onmisbare tips!_SEYS Vastgoed

Je huis vlot verkopen? Dat doe je met deze 4 onmisbare tips!

Je huis vlot verkopen en geen idee hoe je hieraan begint? Je huis verkopen doe je aan de hand van deze 4 onmisbare tips!
Gratis schatting_Hoeveel is mijn huis waard

Gratis schatting: wat is je huis waard?

Wat is je huis waard? De waarde van je huis hangt af van allerlei factoren. Dankzij een correcte gratis schatting, vraag jij de beste prijs voor je woning.

Woning kopen of verkopen? Zo vind je de juiste vastgoedmakelaar!

Samenwerken met de juiste vastgoedmakelaar is de sleutel tot een succesvolle verkoop. Met deze waardevolle tips vind je de ideale vastgoedmakelaar!

Welke keuringsdocumenten en attesten heb ik nodig bij de verkoop van mijn huis?

Denk je eraan je huis te verkopen? Wij lichten de essentiële keuringsdocumenten en attesten toe die je nodig hebt bij de verkoop van je huis.

Je huis verkopen met of zonder vastgoedmakelaar? Dit zijn alle voordelen!

Je huis verkopen zonder vastgoedmakelaar is een beslissing die je het liefst zo zorgvuldig mogelijk afweegt. Wij sommen alle voordelen voor je op!

Je huis verkopen? Met deze kosten moet je rekening houden

Benieuwd naar de kosten bij het verkopen van je huis? Er zijn heel wat uitgaven waar je rekening mee moet houden. Wij sommen alle kosten voor jou op!

Interview met de zaakvoerder: Daan Seys

SEYS Vastgoed is gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed en tweede verblijven aan zee. Vanuit een passie voor vastgoed en ondernemerschap is Daan zijn zaak gestart.

Wonen aan de Westkust

De Belgische kust staat synoniem voor genieten. Ontdek in uw zoektocht naar de ideale eigendom aan zee de unieke pluspunten van elke kustgemeente.

Vastgoed: een goede investering?

Onze spaarboekjes brachten in 2019 0,11% rendement op. Maar wist je dat investeren in vastgoed op langere termijn een significant hoger rendement kan opleveren? 
Vastgoed verkopen via een makelaar of zelf proberen

Vastgoed verkopen: via een makelaar of zelf proberen?

Een huis verkopen lijkt simpel maar toch komt er heel wat bij kijken. Je laat je dan ook het best vanaf het begin bijstaan door een vastgoedmakelaar.