fbpx

Lees het laatste nieuws

We proberen onze nieuwspagina zo vaak mogelijk te updaten. Ontdek de laatste nieuwe vastgoed-trends of wetgevingen en andere gerelateerde berichten.

Huis geërfd

Ik heb een huis geërfd, wat nu?

Wat gebeurt er als je een huis erft? Hoelang duurt het voor je erfbelasting moet betalen? In dit artikel zetten we alle belangrijke vragen op een rijtje.
Waar moet je op letten als je een huis koopt_SEYS Vastgoed

Waar moet je op letten als je een huis koopt?

Waar moet je op letten als je een huis koopt? Dankzij deze 6 waardevolle tips weet jij waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van je huis!
Succesvol investeren in vastgoed_ Wij zijn jouw immo-expert!

Succesvol investeren in vastgoed? Wij zijn jouw immo-expert!

Overweeg je om te investeren in vastgoed? SEYS Vastgoed begeleidt je van het prille begin tot aan de voordeur van je nieuwe eigendom.
Opbrengsteigendom kopen_ Het juiste pand vinden doe je zo!

Opbrengsteigendom kopen? Het juiste pand vinden doe je zo!

Een opbrengsteigendom is dé ideale manier om je spaarcenten te laten renderen. Hoe vind je het juiste beleggingspand? Dat ontdek je in deze blog!
Investeren in vastgoed ook voor jou toekomstmuziek

Investeren in vastgoed: ook voor jou toekomstmuziek?

Wil jij ook investeren in vastgoed en een financieel veilige toekomst tegemoet gaan? Lees hier waarom en hoe jij succesvol kan investeren in vastgoed.
Wandelen in de Polders een oase van rust en groen

Wandelen in de Polders: een oase van rust en groen

Ga wandelen in De Polders en ontdek verrassende wandelpaden doorheen de velden. Ervaar een oase van rust, weidse vergezichten en veel natuur.

Wat te doen in Diksmuide: historische stad vol natuurpracht

Diksmuide, een historische stad vol natuurpracht. Sta je te popelen om Diksmuide en zijn vastgoed beter te ontdekken? Lees hier wat er te doen valt in Diksmuide.
Wat moet er in de verkoopovereenkomst (compromis) staan

Wat moet er in de verkoopovereenkomst (compromis) staan?

De compromis of verkoopovereenkomst is een bindend document dat de details zo grondig mogelijk vermeldt. Het is de basis voor de notariële akte.

Wat te doen in De Panne: onze 5 leukste tips

Wonen in De Panne, dat is onbezorgd slenteren op het strand. Maar er is veel meer! Lees hier onze leukste tips over wat er te doen valt in De Panne.

Wat te doen in Oostende: onze 4 boeiende tips

Naast een decor van zee, strand en duinen heeft Oostende je veel te bieden. Wij geven je de onze 4 boeiende tips over wat er te doen valt in Oostende!

Hoe verkoopt een goede makelaar je vastgoed?

Hoe verkoopt een goede vastgoedmakelaar je huis? Wij gunnen je een blik achter de marketingschermen van SEYS Vastgoed!

De woning van je dromen zoeken: zo ga je te werk

Hoe ga je te werk bij het zoeken van dé ideale woning? Wij geven je tips en helpen je op weg bij dit nieuw hoofdstuk in je leven.
Je huis vlot verkopen Dat doe je met deze 4 onmisbare tips!_SEYS Vastgoed

Je huis vlot verkopen? Dat doe je met deze 4 onmisbare tips!

Je huis vlot verkopen en geen idee hoe je hieraan begint? Je huis verkopen doe je aan de hand van deze 4 onmisbare tips!
Gratis schatting_Hoeveel is mijn huis waard

Gratis schatting: wat is je huis waard?

Wat is je huis waard? De waarde van je huis hangt af van allerlei factoren. Dankzij een correcte gratis schatting, vraag jij de beste prijs voor je woning.

Woning kopen of verkopen? Zo vind je de juiste vastgoedmakelaar!

Samenwerken met de juiste vastgoedmakelaar is de sleutel tot een succesvolle verkoop. Met deze waardevolle tips vind je de ideale vastgoedmakelaar!

Welke keuringsdocumenten en attesten heb ik nodig bij de verkoop van mijn huis?

Denk je eraan je huis te verkopen? Wij lichten de essentiële keuringsdocumenten en attesten toe die je nodig hebt bij de verkoop van je huis.

Je huis verkopen met of zonder vastgoedmakelaar? Dit zijn alle voordelen!

Je huis verkopen zonder vastgoedmakelaar is een beslissing die je het liefst zo zorgvuldig mogelijk afweegt. Wij sommen alle voordelen voor je op!

Je huis verkopen? Met deze kosten moet je rekening houden

Benieuwd naar de kosten bij het verkopen van je huis? Er zijn heel wat uitgaven waar je rekening mee moet houden. Wij sommen alle kosten voor jou op!

Interview met de zaakvoerder: Daan Seys

SEYS Vastgoed is gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed en tweede verblijven aan zee. Vanuit een passie voor vastgoed en ondernemerschap is Daan zijn zaak gestart.

Wonen aan de Westkust

De Belgische kust staat synoniem voor genieten. Ontdek in uw zoektocht naar de ideale eigendom aan zee de unieke pluspunten van elke kustgemeente.

Download de documenten