fbpx

Lees het laatste nieuws

We proberen onze nieuwspagina zo vaak mogelijk te updaten. Ontdek de laatste nieuwe vastgoed-trends of wetgevingen en andere gerelateerde berichten.

Wat te doen in De Panne: onze 5 leukste tips

Wonen in De Panne, dat is onbezorgd slenteren op het strand. Maar er is veel meer! Lees hier onze leukste tips over wat er te doen valt in De Panne.

Wat te doen in Oostende: onze 4 boeiende tips

Naast een decor van zee, strand en duinen heeft Oostende je veel te bieden. Wij geven je de onze 4 boeiende tips over wat er te doen valt in Oostende!

Hoe verkoopt een goede makelaar je vastgoed?

Hoe verkoopt een goede vastgoedmakelaar je huis? Wij gunnen je een blik achter de marketingschermen van SEYS Vastgoed!

De woning van je dromen zoeken: zo ga je te werk

Hoe ga je te werk bij het zoeken van dé ideale woning? Wij geven je tips en helpen je op weg bij dit nieuw hoofdstuk in je leven.
Je huis vlot verkopen Dat doe je met deze 4 onmisbare tips!_SEYS Vastgoed

Je huis vlot verkopen? Dat doe je met deze 4 onmisbare tips!

Je huis vlot verkopen en geen idee hoe je hieraan begint? Je huis verkopen doe je aan de hand van deze 4 onmisbare tips!
Gratis schatting_Hoeveel is mijn huis waard

Gratis schatting: wat is je huis waard?

Wat is je huis waard? De waarde van je huis hangt af van allerlei factoren. Dankzij een correcte gratis schatting, vraag jij de beste prijs voor je woning.

Woning kopen of verkopen? Zo vind je de juiste vastgoedmakelaar!

Samenwerken met de juiste vastgoedmakelaar is de sleutel tot een succesvolle verkoop. Met deze waardevolle tips vind je de ideale vastgoedmakelaar!

Welke keuringsdocumenten en attesten heb ik nodig bij de verkoop van mijn huis?

Denk je eraan je huis te verkopen? Wij lichten de essentiële keuringsdocumenten en attesten toe die je nodig hebt bij de verkoop van je huis.

Je huis verkopen met of zonder vastgoedmakelaar? Dit zijn alle voordelen!

Je huis verkopen zonder vastgoedmakelaar is een beslissing die je het liefst zo zorgvuldig mogelijk afweegt. Wij sommen alle voordelen voor je op!

Je huis verkopen? Met deze kosten moet je rekening houden

Benieuwd naar de kosten bij het verkopen van je huis? Er zijn heel wat uitgaven waar je rekening mee moet houden. Wij sommen alle kosten voor jou op!