fbpx

Zo verkoop jij je tweede verblijf vlot en zonder zorgen

In onze gratis infogids leer je

  • Hoe je de vraagprijs van je tweede verblijf bepaalt;
  • Welke administratieve verplichtingen bij een verkoop horen;
  • Het belang van een doordachte marketingstrategie;
  • Hoe je de woning aantrekkelijk in de markt zet;
  • Wat het compromis precies inhoudt.

Je tweede thuis en tegelijk toevluchtsoord aan de zee: jarenlang heb je er plezier aan beleefd. Maar je merkt op dat je er niet meer zoveel verblijft als vroeger. Uiteindelijk hak je de knoop door: je wil je tweede verblijf verkopen. Maar wat met de afstand die je steeds moet overbruggen? Het liefst wil je snel verkopen, tegen een goede prijs en zonder al te veel zorgen.

Onmiddellijk komen allerlei vragen in je op. Via welke marketingkanalen breng je dat prachtige zomerverblijf onder de aandacht van potentiële kopers? Hoe bereken je een correcte vraagprijs? Welke administratieve verplichtingen zijn er zodat je wettelijk in orde bent? Zoveel vragen. En zo blijkt nog maar eens: (vastgoed)kennis is de sleutel tot succes.

Als expert in de immowereld delen we bij SEYS Vastgoed graag onze uitgebreide en professionele kennis. Zo ben jij zeker dat jij je buitenverblijf vlot, efficiënt en zonder zorgen verkoopt!

Snel en moeiteloos je buitenverblijf verkopen betekent:

✔️ Een correcte woningprijs ontvangen.

✔️Niet voortdurend het hele traject naar je tweede verblijf afleggen. Met de juiste publiciteit komen potentiële kopers vanzelf naar je toe.

✔️Papierwerk dat in orde is, wat zorgt voor een gerust gevoel.

SEYS Vastgoed_Hoe verkoop ik mijn tweede verblijf

Je tweede verblijf snel en aan de juiste prijs verkopen? Vul hieronder je gegevens in.

Loop geen waardevolle tips mis rond de verkoop van je tweede verblijf met deze infogids!

Deze enthousiastelingen gingen je voor:

Over SEYS Vastgoed

Overweeg je om je buitenverblijf te verkopen? Wij zijn gespecialiseerd in het overbrengen van de kwaliteiten en de troeven van je pand. Neem vrijblijvend contact op met SEYS Vastgoed, dé immo-specialist die je begeleidt en ondersteunt. Een persoonlijke en professionele aanpak staat altijd centraal. Met kantoren in Diksmuide, Koksijde en Oostende zijn wij actief over de volledige Westkust en de Polders.

Download de documenten