fbpx

Over SEYS

SEYS Vastgoed_Team

SEYS – Vastgoed is gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed en tweede verblijven aan zee. Geef daarom door wat u juist zoekt en wij helpen u in de zoektocht naar uw droomwoning.

Enerzijds willen we gezinnen een nieuwe thuis aanbieden in het hinterland. Anderzijds hebben we ook een ruim aanbod aan tweede verblijven. Vanuit deze twee pijlers is SEYS vastgoed ontstaan.

Gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe woning wegens gezinsuitbreiding of als nieuw samengesteld gezin, die ruimer of kleiner willen wonen, die dichter bij het werk willen wonen, of een grotere tuin wensen, etc. kunnen bij ons terecht. We hebben een goed zicht op het beschikbare aanbod, en helpen je graag bij het zoeken naar de meest geschikte woning.

Daarnaast willen we ons cliënteel kwalitatief vastgoed aan zee aanbieden (Van de Panne tot Oostende), we gaan voor iedere klant het engagement aan om het ideale tweede verblijf te vinden. We hebben een zeer ruime expertise in de verkoop van vakantie appartementen. Het vrije tijds segment zeg maar. We gaan samen opzoek naar de badstad die het best aansluit bij de wensen van de klant. Sommige klanten twijfelen tussen de Westkust of Oostende, beide hebben hun troeven. 

“Vanuit een ruime kennis van verschillende locaties zoeken we samen het ideale pand die het best aansluit bij jouw wensen.” – Daan Seys.

Onze makelaars

Daan Seys

Ik ben Daan Seys, zaakvoerder van SEYS Vastgoed. Met SEYS Vastgoed zijn we al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed en tweede verblijven aan zee.

Van jongs af aan ben ik al in aanraking gekomen met vastgoed. Mijn grootvader indertijd was actief als architect, de zaak werd overgenomen door m’n vader. Vastgoed werd ons al van kinds af aan ingegeven.

Het makelaar zijn is me op het lijf geschreven, het geeft me veel voldoening om een vlotte verkoop waar te maken voor onze klanten of hen te helpen bij het vinden van hun droomwoning. Tevreden klanten, daar doen we het voor!

We zijn actief over de volledige westkust en de polders, met ondertussen kantoren in Diksmuide, Koksijde en Oostende. West-Vlaanderen is dan ook een fantastische streek. Ik ben hier trouwens geboren en oprecht fier over. Hier vind je de tofste adresjes om te eten, rustgevende wandelpaden en de beste stranden. Dankzij deze kennis kunnen we ons cliënteel zeer goed adviseren.

Naast het leven als makelaar ga ik graag sporten. Je kan me vinden in het zwembad, tennisplein of tussen de velden tijdens het lopen.

Daan Seys

Marie Gouwy

Marie Gouwy_SEYS Vastgoed

Ik ben Marie Gouwy, geboren en getogen in Oostende.
Met 2 jaar ervaring in het vastgoed, ben ik de nieuwste aanwinst in het team van SEYS Vastgoed.

Vastgoed is me met de paplepel ingegeven. Mijn ouders waren namelijk altijd al bezig met het verhuren van panden, wat ik uitermate interessant vond. Zelfs alle aspecten errond zoals de structuur van het huis en het recht vond ik fascinerend. Een kers op de taart is het sociale aspect, ik ben graag onder de mensen.

Bij SEYS Vastgoed ben ik actief als regioverantwoordelijke in Oostende. Een bruisende stad waar er altijd iets te beleven valt. Voldoende mogelijkheden om gezellig iets te eten of drinken. Ook de winkels mogen we absoluut niet vergeten voor een leuke shopping ervaring. Alles is dichtbij en de inwoners kennen elkaar, dit creëert een zeer leuke sfeer.
Daarnaast is er uiteraard nog onze prachtige kust en haven waar we leuke wandelingen kunnen maken.

Zelf wandel ik vaak in mijn vrije tijd met mijn gezin en hond Lou. Daarnaast ga ik graag even iets drinken met vrienden. Verder werken we volop aan de renovatie van ons huis. Als er dan nog wat tijd over is kan je me vinden in de zetel met een goed boek, achter de piano, op het tennisveld of in de fitness.

Marie Gouwy_SEYS Vastgoed

Michiel Debruyne

Ik ben Michiel Debruyne, de jongste in ons team bij SEYS Vastgoed. Maar onderschat me niet. Boordevol enthousiasme en gedrevenheid zet ik mij elke dag keihard in!

Bij SEYS Vastgoed ben ik actief als regioverantwoordelijke voor Diksmuide. De stad waar ik opgegroeid ben, zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.
Ik hou van de levendigheid, de geschiedenis en de mensen van de stad. Voor mij heeft Diksmuide de mooiste markt van België.

Vroeger spendeerden wij elke zomer aan de kust in Oostduinkerke, en ben ook goed thuis aan de kust.

Ik geniet ervan om mijn vrije tijd door te brengen met familie en vrienden. Mijn perfecte dag bestaat uit een potje tennis gevolgd door een gezellig terrasje in de zon!

Michiel Debruyne

Wat klanten over ons zeggen

Starters

“Onze starters woning werd te klein en we wilden graag verhuizen naar een grotere woning, met meer ruimte. We werden gecontacteerd door heel veel vastgoedkantoren, maar uiteindelijk hebben we toch gekozen voor Seys Vastgoed. Een kantoor van uit de streek, met een sterke lokale verankering. Door met hen in zee te gaan hebben we ons van veel kopzorgen bespaard en bovendien was het snel verkocht. We zouden Seys Vastgoed dan ook aan iedereen aanraden.”
– Jessica & Dirk Vanwechelt

2de verblijvers

We hebben de stap gezet om ons tweede verblijf te verkopen doordat we wat ouder worden. We hebben er heel wat plezier aan gehad, en met spijt in het hart hebben we dan uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Door samen te werken met SEYS vastgoed hebben een goeie prijs gehaald voor ons tweede verblijf. We hebben er immers hard voor moeten werken. Doordat we op 2 uur rijden van ons appartement wonen is het toch aangewezen om met een vastgoedmakelaar te werken. Het vastgoed kantoor is een aanrader voor iedereen die zonder zorgen wil verkopen. – Jef & Maria Vanrunselt

Ondernemers

Jaren terug hebben wij een eerste pand gekocht als investering. We wilden het graag wat rustig aandoen, en we gingen het eerst zelf verkopen. Het moest eigenlijk niet weg . Toen zijn we in contact gekomen met Seys Vastgoed en de zeer professionele aanpak door Daan. Achteraf bekeken zijn we heel tevreden. Door z’n expertise en uitgebreid netwerk vonden we gemakkelijk een koper. Bedankt Daan!

– Isabelle & Anton Keerbergen

Download de documenten