fbpx

Over SEYS

SEYS – Vastgoed is gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed en tweede verblijven aan zee. Geef daarom door wat u juist zoekt en wij helpen u in de zoektocht naar uw droomwoning.

Enerzijds willen we gezinnen een nieuwe thuis aanbieden in het hinterland. Anderzijds hebben we ook een ruim aanbod aan tweede verblijven. Vanuit deze twee pijlers is SEYS vastgoed ontstaan.

Gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe woning wegens gezinsuitbreiding of als nieuw samengesteld gezin, die ruimer of kleiner willen wonen, die dichter bij het werk willen wonen, of een grotere tuin wensen, etc. kunnen bij ons terecht. We hebben een goed zicht op het beschikbare aanbod, en helpen je graag bij het zoeken naar de meest geschikte woning.

Daarnaast willen we ons cliënteel kwalitatief vastgoed aan zee aanbieden (Van de Panne tot Oostende), we gaan voor iedere klant het engagement aan om het ideale tweede verblijf te vinden. We hebben een zeer ruime expertise in de verkoop van vakantie appartementen. Het vrije tijds segment zeg maar. We gaan samen opzoek naar de badstad die het best aansluit bij de wensen van de klant. Sommige klanten twijfelen tussen de Westkust of Oostende, beide hebben hun troeven. 

“Vanuit een ruime kennis van verschillende locaties zoeken we samen het ideale pand die het best aansluit bij jouw wensen.” – Daan Seys.

Wat klanten over ons zeggen

Starters

“Onze starters woning werd te klein en we wilden graag verhuizen naar een grotere woning, met meer ruimte. We werden gecontacteerd door heel veel vastgoedkantoren, maar uiteindelijk hebben we toch gekozen voor Seys Vastgoed. Een kantoor van uit de streek, met een sterke lokale verankering. Door met hen in zee te gaan hebben we ons van veel kopzorgen bespaard en bovendien was het snel verkocht. We zouden Seys Vastgoed dan ook aan iedereen aanraden.”
– Jessica & Dirk Vanwechelt

2de verblijvers

We hebben de stap gezet om ons tweede verblijf te verkopen doordat we wat ouder worden. We hebben er heel wat plezier aan gehad, en met spijt in het hart hebben we dan uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Door samen te werken met SEYS vastgoed hebben een goeie prijs gehaald voor ons tweede verblijf. We hebben er immers hard voor moeten werken. Doordat we op 2 uur rijden van ons appartement wonen is het toch aangewezen om met een vastgoedmakelaar te werken. Het vastgoed kantoor is een aanrader voor iedereen die zonder zorgen wil verkopen. – Jef & Maria Vanrunselt

Ondernemers

Jaren terug hebben wij een eerste pand gekocht als investering. We wilden het graag wat rustig aandoen, en we gingen het eerst zelf verkopen. Het moest eigenlijk niet weg . Toen zijn we in contact gekomen met Seys Vastgoed en de zeer professionele aanpak door Daan. Achteraf bekeken zijn we heel tevreden. Door z’n expertise en uitgebreid netwerk vonden we gemakkelijk een koper. Bedankt Daan!

– Isabelle & Anton Keerbergen

Download de documenten