fbpx

Wonen aan de Westkust

De Belgische kust staat synoniem voor genieten. Ontdek in uw zoektocht naar de ideale eigendom aan zee de unieke pluspunten van elke kustgemeente. 

Nieuwpoort: stijlvol wonen in een maritieme sfeer 

Een perfecte combinatie tussen heden en verleden omschrijft de actieve kustgemeente het best. De badplaats is niet alleen maritiem belangrijk met de grootste jachthaven van Noord-Europa, maar speelt ook historisch een cruciale rol in de geschiedenis van onze Belgische kust. 

Je kan er uitwaaien op de pier, surfen in het spaarbekken en ’s avonds een lekker hapje eten in één van de vele kwalitatieve adresjes. 

De Panne: zorgeloos wonen met zicht op zee 

Als kustgemeente vlak naast de Franse grens is De Panne veel meer dan enkel en alleen de thuisstad van het beroemde Plopsaland. De Panne is een prachtige plek om te wonen aan zee. Een bijzondere plaats waar u 365 dagen in alle rust een aangenaam vakantiegevoel kan beleven. Prachtige stranden, veel natuur en heel wat leuke winkels en restaurants zorgen voor een unieke cocktail. 

Koksijde-Oostduinkerke: wonen in één van de meest populaire badplaatsen 

Met de bekende garnaalvissers te paard en de verschillende optochten is folklore nooit ver weg in Koksijde-Oostduinkerke. 

Koksijde-Oostduinkerke is al jaar en dag één van de meest populaire badplaatsen bij tweedeverblijvers. Enerzijds faciliteert de gemeente een uniek ecosysteem met een breed scala aan activiteiten dat garant staat voor een hoogstaande levenskwaliteit. Anderzijds is er een ruim vastgoedaanbod aanwezig in verschillende prijsklassen. 

De Westkust heeft voor iedereen iets te bieden. Het is er enorm rustig en dankzij het microklimaat heb je meer zon. Dé ideale plaats voor mensen die houden van de rust en de natuur. 

Heb je interesse in een pand aan zee? Contacteer ons dan zo snel mogelijk en wij maken een bezoek mogelijk. 

Recente Blogposts

Bereken eenvoudig de prijs

Bij SEYS vastgoed kunnen we heel snel schakelen en direct opstarten. Dat is een extra service die we bieden voor mensen die snel & vlot willen verkopen. Alles start met een juiste waardebepaling van uw eigendom. 

Download de documenten