fbpx

Vastgoed verkopen: via een makelaar of zelf proberen?

Vastgoed verkopen via een makelaar of zelf proberen

Een huis verkopen lijkt simpel maar toch komt er heel wat bij kijken. Je laat je dan ook het best vanaf het begin bijstaan door een vastgoedmakelaar. Hij kent de knepen van het vak als geen ander en is een echte expert ter zake. Een makelaar kan op vele vlakken wel degelijk het verschil maken. 

Juiste prijsbepaling voor je vastgoed

De prijzen in de vastgoedsector evolueren constant. Een makelaar weet met welke troeven hij allemaal rekening moet houden om jouw pand aan de beste prijs te verkopen.

Klik hier om een gratis schatting aan te vragen.

Publiek bereiken 

Een vastgoedmakelaar heeft dagelijks contact met potentiële kopers en verkopers. Die database aan potentiële kopers is goud waard. Maandelijks vinden enorm veel mensen hun weg naar onze website en sociale media, waar zeker ook iemand voor jouw pand tussen zit. 

Daarnaast weten we ook als geen ander hoe we uw pand op een aantrekkelijke manier moeten voorstellen aan ons klantenbestand door middel van professionele foto- en videografie. 

Bespaar tijd bij de verkoop van je vastgoed

Heb je een drukke agenda? Geen probleem. Wij nemen alle zorgen voor je weg en regelen alles van het begin tot het einde. Ook de bezoeken. Het enige wat je moet doen, is er voor zorgen dat we jouw pand kunnen betreden! 

Ben je er toch liever bij wanneer er een bezoek is? Wij kunnen ons steeds aanpassen aan jouw agenda en voor kustvastgoed vinden bezoeken ook altijd in het weekend plaats. 

Vlekkeloze administratie 

‘Wat als de eigenaar na de akte nog wil blijven wonen?’, ‘Wat als het goed nog verhuurd is?’, ‘Wat met opschortende voorwaarden?’, ‘Wanneer moet het voorschot worden gestort?’ ‘Welke stedenbouwkundige voorschriften zijn er van toepassing op het bouwperceel en wat zijn de bouwmogelijkheden?’,  ‘Wat zijn de mogelijkheden om de bestaande woning uit te breiden?, ‘Welk budget is er nodig om de woning te renoveren?’

Dit zijn allemaal vragen waar je waarschijnlijk geen antwoord op hebt, maar jouw makelaar wel. Doordat wij al heel wat eigendommen hebben verkocht en verhuurd, weten we perfect waarop we moeten letten.

Je vastgoed vlot verkopen met SEYS Vastgoed 

Contacteer ons zeker voor een vlotte verkoop van jouw pand! Wij houden namelijk steeds de juiste trends in de gaten, zorgen ervoor dat uw pand niet te lang op de markt staat én verzekeren een professionele en persoonlijke aanpak. Recente Blogposts

Bereken eenvoudig de prijs

Bij SEYS vastgoed kunnen we heel snel schakelen en direct opstarten. Dat is een extra service die we bieden voor mensen die snel & vlot willen verkopen. Alles start met een juiste waardebepaling van uw eigendom. 

Download de documenten