fbpx

Vastgoed: een goede investering?

Onze spaarboekjes brachten in 2019 0,11% rendement op. Maar wist je dat investeren in vastgoed op langere termijn een significant hoger rendement kan opleveren? 

Stabiele waarde 

Vastgoed blijft zijn waarde behouden. Doorheen de jaren stijgt vastgoed in waarde. Na verloop van tijd kan een investering in vastgoed je een rendement van 3% opleveren. 

Er zijn ook amper financiële risico’s aan verbonden. Beleg je bijvoorbeeld in aandelen, kan je wel degelijk een groot deel verliezen als het tegenzit op de beurzen. Bij vastgoed kan je onroerend goed meestal met winst verkopen,  wanneer je het goed aanpakt. 

Extra maandelijks inkomen bij verhuur 

Heb je een woning gekocht als investering? Dan geniet je van een maandelijks huurinkomen. Met deze inkomsten kan je de lening afbetalen, sparen of uitgeven aan leuke extra’s.  De huurinkomsten evolueren mee met de levensduurte dankzij de jaarlijkse indexering van de huurprijzen. 

Wil je er zelf geen tijd in investeren, maar wel genieten van de voordelen? Ga dan een samenwerking aan met een vastgoedbeheerder. De administratie, de opvolging en de verhuur worden dan voor jou geregeld. 

Vastgoed is een zorgeloze investering 

Vastgoed verkopen, kopen of verhuren heeft duidelijk heel wat voordelen, maar brengt ook heel wat werk met zich mee. Daarom zijn wij er. Wij maken het eenvoudiger voor jou en staan je van A tot Z bij doorheen het proces. 

Recente Blogposts

Bereken eenvoudig de prijs

Bij SEYS vastgoed kunnen we heel snel schakelen en direct opstarten. Dat is een extra service die we bieden voor mensen die snel & vlot willen verkopen. Alles start met een juiste waardebepaling van uw eigendom. 

Download de documenten