fbpx

Succesvol investeren in vastgoed? Wij zijn jouw immo-expert!

Succesvol investeren in vastgoed_ Wij zijn jouw immo-expert!

Overweeg je om te investeren in vastgoed, maar weet je niet hoe je moet starten? Wil je zeker zijn van een geslaagde investering die je financiële toekomst veilig stelt? Dan doe je bij SEYS Vastgoed een goede zaak. SEYS Vastgoed begeleidt je van het prille begin tot aan de voordeur van je nieuwe eigendom.

“Veel mensen zien vastgoed als een veilige haven. En terecht! Helaas merken we dat een groot deel van de vastgoedinvesteerders niet goed begeleid wordt. Wij willen een stapje verder gaan dan de meeste makelaars en gaan op een objectieve manier op zoek naar jouw ideale vastgoedbelegging. Hierbij staat een persoonlijke begeleiding steeds centraal”, vertelt Daan Seys, zaakvoerder van SEYS Vastgoed. Meer weten? Ontdek in deze blog wat SEYS Vastgoed voor jou kan betekenen!

Samenwerken met SEYS Vastgoed is…

1. Vastgoed verwerven aan de correcte marktwaarde

Daan Seys: “Eerst en vooral kijken we in onze ruime portefeuille welke huizen of appartementen er voor jou in aanmerking komen. Soms liggen je wensen net iets anders. Op dat punt onderscheiden we ons van de meeste immokantoren en gaan we actief op zoek in de markt. Zo ben jij gegarandeerd van een eigendom die het best bij je past. Na een uitgebreide zoektocht en overleg, stellen we je de panden voor met uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen.”

“Heb je je oog laten vallen op één van de voorgestelde woningen? Dan nemen we de prijsonderhandeling op ons. Zo ben je 100% zeker van een correcte woningprijs”, vertelt Daan Seys.

2. Tijd besparen

Omdat jouw dag ook maar uit 24 uur bestaat, nemen we bij SEYS Vastgoed graag het speur- en papierwerk uit handen. Dat start bij het eerste kennismakingsgesprek en eindigt bij de volledige afhandeling van de verkoop. Intussen wordt je altijd persoonlijk op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen.

3. Zeker zijn van een goede (vastgoed)zaak

SEYS Vastgoed gaat niet over één nacht ijs. Rekening houdend met je wensen, analyseren we wat er voor jou mogelijk is. Ga je voor nieuwbouw of bestaand vastgoed? Welke panden liggen het best in de markt? Welke woningen zijn goed verhuurbaar? Welke eigendommen hebben een groot meerwaardepotentieel? Welke locaties verkopen goed? Door grondig af te wegen, kunnen we jou nog beter adviseren.

“Investeren is een kwestie van vertrouwen. Daarom vinden we een openhartige en transparante aanpak heel belangrijk. Via mail, telefoon, bij je thuis of op kantoor: belangrijke beslissingen nemen we samen”, besluit Daan Seys.

Meer weten over investeren in vastgoed?

Wil jij ook succesvol investeren in vastgoed? In onze gratis investeringsgids ontdek je onze insider tips zodat je een toekomst tegemoet gaat met meer financiële vrijheid!

In onze gratis investeringsgids leer je…

  • Wat de sleutels zijn tot succesvol investeren in vastgoed;
  • De voordelen van beleggen in vastgoed;
  • Aan de hand van welke criteria je bepaalt of een pand interessant is;
  • Hoe je het rendement berekent;
  • Hoe je een geschikte huurder vindt.

Wil jij ook succesvol investeren in vastgoed?

Kom in één klik alles te weten over een succesvolle vastgoedinvestering

Over SEYS Vastgoed

SEYS Vastgoed is expert als het gaat over investeren in vastgoed. Dankzij onze stevige kennis van de markt maken we van jouw investering een succesverhaal. Bij ons mag je rekenen op een snelle, efficiënte en zorgeloze koop. Wij zijn thuis in De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende en Bredene. Ook in de regio van Diksmuide helpen we jou succesvol investeren.

Recente Blogposts

Bereken eenvoudig de prijs

Bij SEYS vastgoed kunnen we heel snel schakelen en direct opstarten. Dat is een extra service die we bieden voor mensen die snel & vlot willen verkopen. Alles start met een juiste waardebepaling van uw eigendom. 

Download de documenten