fbpx

Investeren in vastgoed: ook voor jou toekomstmuziek?

Investeren in vastgoed ook voor jou toekomstmuziek

Investeren in vastgoed is de droom van velen onder ons. Elke maand huurinkomsten op je rekening ontvangen, klinkt als muziek in de oren. Toch? Wie de liedjes van de Marco kent, weet dat niet alle dromen bedrog zijn. Gelukkig maar. Officiële cijfers bewijzen dat steeds meer mensen beleggen in vastgoed en zo bewust kiezen voor een financieel veilige toekomst.

Wij leggen je uit waarom beleggen in vastgoed een goed idee is én hoe jij het best kan investeren in vastgoed. Nog meer weten?  In onze gratis investeringsgids ontdek je alle insider tips over een succesvolle vastgoedinvestering.

3 redenen waarom beleggen in vastgoed een goed idee is

Beste bescherming tegen inflatie

Ons spaarboekje brengt nauwelijks iets op. Met hetzelfde bedrag als pakweg vijf jaar geleden kunnen we minder kopen. De producten in de supermarkt, de energiefacturen, een tankbeurt… alles stijgt waardoor we aan koopkracht verliezen. Omdat de waarde van vastgoed mee evolueert met de stijgende prijzen, biedt een vastgoedinvestering de beste bescherming tegen inflatie.

Vraag blijft stijgen

Door het toenemend aantal inwoners in België, blijft de vraag naar vastgoed verhogen. Het afgelopen jaar groeide het bevolkingsaantal met maar liefst 0,54%. Slimme investeerders spelen hierop in door te beleggen in vastgoed.

Inkomsten op een veilige manier

Heb je ooit al een dief zien wegrennen met vastgoed? Door je spaargeld om te zetten in iets tastbaars, beleg je je vermogen op een rendabele en veilige manier. Niet iedereen wil zich per slot van rekening wagen aan de risico’s van de beurs. Als je ervoor opteert om het pand te verhuren, brengt de investering je nog meer op.

Hoe investeren in vastgoed?

Het is cruciaal om met een grondige voorbereiding in het vastgoedavontuur te stappen.  Ga dus niet over één nacht ijs en denk goed na over onderstaande cruciale vragen. Laat je hierbij begeleiden door een kenner met een stevige kennis van de markt.

  1. Op welke locatie ga je beleggen in vastgoed?
  2. Aan wie wil jij het liefst verhuren? Oftewel, wie is je doelgroep?
  3. Word je eigenaar van een appartement of een woning?
  4. Kies je voor nieuwbouw of koop je een bestaand pand?
  5. Investeer je in een instapklare woning of kriebelt het om te renoveren?

Meer weten over een succesvolle vastgoedinvestering?

Hoe ga je exact investeren in vastgoed? Als expert in de immowereld, delen we bij SEYS Vastgoed graag onze insider tips via onze investeringsgids zodat jij een toekomst tegemoet gaat met meer financiële vrijheid!

In onze investeringsgids leer je…

  • Wat de sleutels zijn tot succesvol investeren in vastgoed
  • De voordelen van beleggen in vastgoed
  • Aan de hand van welke criteria je bepaalt of een pand interessant is
  • Hoe je het rendement berekent
  • Hoe je een geschikte huurder vindt


Wil jij ook succesvol investeren in vastgoed?

Kom in één klik alles te weten over een succesvolle vastgoedinvestering

Over Seys Vastgoed

Een vastgoedinvestering, daar zit muziek in! Bij SEYS Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed en tweede verblijven aan zee. Bij ons mag je rekenen op een snelle, efficiënte en zorgeloze koop. Een professionele en persoonlijke aanpak staat altijd centraal. Met kantoren in Diksmuide en Koksijde zijn wij actief over de volledige Westkust, de Polders en regio Oostende.

Recente Blogposts

Bereken eenvoudig de prijs

Bij SEYS vastgoed kunnen we heel snel schakelen en direct opstarten. Dat is een extra service die we bieden voor mensen die snel & vlot willen verkopen. Alles start met een juiste waardebepaling van uw eigendom. 

Download de documenten